Home / Voedingsbronnen met 'Eiwitten' bekijken
Onderstaand is een lijst te vinden van voedingsbronnen welke 'Eiwitten' bevatten, gesorteerd op inhoud.
Onderstaande waardes zijn afkomstig uit "NEVO online, version 2019/6.0. RIVM, Bilthoven"
*Geen ADH bekend
Voeding per 100 gram | Eiwitten [g] |
---|---|
Gelatine | 88 |
Bakkeljauw (gedroogde gezouten kabeljauw) | 82 |
Rundvlees gezouten gedroogd Surinaams | 65 |
Garnalen gezouten gedroogd | 63 |
Chlorella | 58.4 |
Strooikaas zwitserse | 55 |
Sojameel ontvet | 50 |
Gist gedroogd | 48 |
Kippeneipoeder | 46 |
Kaas Parmezaanse | 40 |
Gistextract Marmite | 38.4 |
Sojameel volvet | 38 |
Varkenspoulet bereid | 37.4 |
Varkensschouderkarbonade bereid | 37.1 |
Varkenshamschijf bereid | 37.1 |
Garnalenpasta trassie | 37 |
Maaltijdvervanger Modifast Intensive Pudding | 36.8 |
Maaltijdvervanger milkshake Modifast Intensive | 36.8 |
Runderborstlappen bereid | 36.8 |
Kaas 20+ | 36.7 |
Melkpoeder magere | 36 |
Sojabonen gedroogd | 35.9 |
Patrijs rauw | 35 |
Maaltijdvervanger Modifast Intensive Muesli | 35 |
Runder doorregen lappen bereid | 34.6 |
Kaas 20+ | 34.5 |
Runderriblappen bereid | 34.1 |
Trunderbone steak bereid | 33.6 |
Runderrollade gebakken | 33.5 |
Rundersukadelappen bereid | 33.4 |
20+ leidse/friese nagelkaas | 33.1 |
Bakkeljauw (gedroogde gezouten kabeljauw) geweekt gekookt | 32.5 |
Stokvis geweekt | 32.5 |
Kaas 10+ | 32.2 |
Kaas 30+ belegen | 31.9 |
Kaas 30+ oud | 31.7 |
Hennepzaad | 31.6 |
Zeewier nori gedroogd | 31.5 |
Varkensfricandeau bereid | 31.2 |
Varkenshamlappen bereid | 31.1 |
Kaasproduct met plantaardige vetten Kees extra gerijpt | 31 |
Fazant rauw | 31 |
Runderentrecote bereid | 31 |
Tarwekiemen | 31 |
Runderpoulet bereid | 30.9 |
Kipfilet bereid | 30.9 |
Lamsgehakt gebakken | 30.4 |
Kaas 30+ gem | 30.4 |
Rundergehakt rul gebakken | 30.4 |
Pompoenpitten | 30.3 |
Rundertartaar bereid | 30.1 |
Kalfsvink gebakken | 30.1 |
Kaas 30+ jong | 30.1 |
Gehakt hoh rul gebakken | 30.1 |
Runderham pastirma turks | 30 |
Kaas 30+ minder zout belegen | 29.9 |
Varkenslappen bereid | 29.8 |
Rundvlees <10 g vet bereid gem | 29.7 |
Mager rundergehakt rul gebakken | 29.6 |
Runderklapstuk bereid | 29.6 |
Runder ribeye steak bereid | 29.6 |
Varkensspareribs bereid | 29.5 |
Kaas 40+ | 29.4 |
Kalfsschnitzel ongepaneerd bereid | 29.4 |
Kaas 30+ jong belegen | 29.3 |
Runderbiefstuk bereid | 29.3 |
Tonijn bereid zonder vet | 29.2 |
Speklap bereid in eigen vet | 29.1 |
Kaas Emmentaler | 29 |
Schol bereid in magnetron zonder toev | 29 |
Varkensvlees <10 g vet bereid gem | 29 |
Kaas Gruyere | 29 |
Kaasproduct met plantaardige vetten Kees gerijpt | 29 |
Kaas 30+ minder zout jong belegen | 28.9 |
Varkensvlees 10-19 g vet bereid gem | 28.9 |
Kalfsoester bereid | 28.8 |
Varkensoester bereid | 28.7 |
Varkensfiletlappen bereid | 28.7 |
Varkenshaas bereid | 28.7 |
Kaas 30+ minder zout gem | 28.6 |
Kip/bout zonder vel gegrild | 28.5 |
Varkenshaaskarbonade bereid | 28.5 |
Varkensribkarbonade bereid | 28.4 |
Kalfslappen mager bereid | 28.4 |
Varkensschnitzel ongepaneerd bereid | 28.3 |
Varkensshoarmavlees bereid | 28.2 |
Runderlever bereid | 28.1 |
Lamsschouder bereid | 27.9 |
Varkenslever bereid | 27.9 |
Kalfslever bereid | 27.9 |
Gatenkaas hollandse 45+ | 27.6 |
Varkensschouderlappen bereid | 27.6 |
Kalfsentrecote bereid | 27.5 |
Runderschenkel bereid | 27.5 |
Kalfsschenkel bereid | 27.5 |
Runderbaklappen bereid | 27.5 |
Rundvlees gezouten gekookt Surinaams | 27.4 |
Koolvis (Alaska) gestoomd | 27.4 |
Kip zonder vel bereid | 27.3 |
40+ leidse/friese nagelkaas | 27.3 |
Runderrosbief bereid | 27.2 |
Kalfsgehakt rul gebakken | 27.1 |
Kalfsvleesreepjes gebakken | 27.1 |
Melkpoeder volle | 27.1 |
Rundergehaktbal met ei gebakken | 27 |
Kalfssukadelappen bereid | 27 |
Tonijn in olie blik | 27 |
Kalfsriblappen bereid | 27 |
Kaas 30+ minder zout jong | 26.7 |
Rundergehaktbal zonder ei gebakken | 26.5 |
Varkensgehakt gebakken | 26.4 |
Tilapia bereid zonder vet | 26.2 |
Inktvisringen gefrituurd in plantaardige olie | 26.2 |
Kaas 48+ | 26.1 |
Poon bereid in magnetron zonder toev | 26.1 |
Kaas rauwmelkse 48+ | 26 |
Sesamzaad | 26 |
Lamskarbonade bereid | 25.8 |
Pijlinktvis bereid in magnetron zonder toev | 25.8 |
Rundergehakt kofte turks bereid | 25.8 |
Spek mager bereid | 25.7 |
Lamsbout bereid | 25.6 |
Kaas Edammer 40+ | 25.5 |
Kaas Cheddar | 25.5 |
Kaas 45+ | 25.4 |
Noten amandel met vliesje gezouten | 25.4 |
Kaas Bel Paese | 25.4 |
Noten amandelen met vliesje ongezouten | 25.4 |
Sardines gegrild | 25.3 |
Kip met vel bereid | 25.3 |
Pinda's ongezouten | 25.2 |
Zeewolf bereid in magnetron zonder toev | 25.2 |
Kweekzalm bereid in magnetron zonder toev | 25.2 |
Rundvlees >10 g vet bereid gem | 25.2 |
Kalfsfricandeau bereid | 25.2 |
Koolvis (Atlantisch) gekookt | 25 |
Ansjovis in olie blik | 25 |
Kaas Camembert 45+ | 25 |
Kaas 48+ minder zout belegen | 25 |
Spek vers vet bereid | 25 |
Tonijn in water blik | 24.9 |
Kalkoenfilet rauw | 24.8 |
Pinda's gezouten | 24.8 |
Seitan | 24.8 |
Lamszadel bereid | 24.7 |
Ham rauwe | 24.6 |
Kaas Goudse 48+ oud | 24.6 |
Forel bereid in magnetron zonder toev | 24.5 |
Kuit/hom van bokking | 24.5 |
Koolvis (Atlantisch) bereid in magnetron zonder toev | 24.5 |
Tong bereid in magnetron zonder toev | 24.5 |
Makreel bereid in magnetron zonder toev | 24.4 |
Gehakt rul vegetarisch onbereid De Vegetarische Slager | 24.3 |
Garnalen in water blik | 24.3 |
Zeepaling bereid in magnetron zonder toev | 24.3 |
Cornedbeef | 24.3 |
Paling bereid in magnetron zonder toev | 24.3 |
Kaas Old Amsterdam 48+ | 24.2 |
Kaas 48+ minder zout jong belegen | 24.2 |
Kaas 48+ minder zout gem | 24.1 |
Pijnboompitten | 24 |
Kaas Camembert 30+ | 24 |
Kaviaar | 24 |
Kiprollade bereid | 24 |
Pinda's dry roasted | 24 |
Schar/tongschar bereid in magnetron zonder toev | 23.9 |
Noten pistache ongezouten | 23.8 |
Runderbraadworst gebakken | 23.8 |
Pistachenoten gezouten | 23.8 |
Regenboogforel bereid in magnetron zonder toev | 23.7 |
Runderbiefstuk van de haas rauw | 23.7 |
Tonijn rauw | 23.7 |
Bokking gestoomd | 23.5 |
Varkensoester rauw | 23.5 |
Bokking gerookt | 23.5 |
Kabeljauw bereid in magnetron zonder toev | 23.5 |
Varkensfiletlappen rauw | 23.3 |
Kipfilet rauw | 23.3 |
Varkenshaaskarbonade rauw | 23.2 |
Runderrollade rauw | 23.2 |
Rookspek mager bereid | 23.1 |
Varkensvlees >19 g vet bereid gem | 23.1 |
Kaas 48+ minder zout jong | 23.1 |
Basilicum gedroogd | 23 |
Kaas Brie 50+ | 23 |
Runderentrecote rauw | 23 |
Bonen black eyed gedroogd | 23 |
Cervelaatworst magere | 23 |
Kabeljauw gekookt | 23 |
Kervel gedroogd | 23 |
Varkensfricandeau rauw | 22.9 |
Kaas 50+ | 22.9 |
Kaas Goudse 48+ gem | 22.9 |
Runderbiefstuk rauw | 22.9 |
Struisvogelvlees rauw | 22.9 |
Kalfsbraadworst gebakken | 22.9 |
Kalfsoester rauw | 22.9 |
Runderrosbief rauw | 22.9 |
Vlees <5 g vet excl lever rauw gem | 22.8 |
Kaas Goudse 48+ jong | 22.8 |
Runderrookvlees licht gezouten | 22.8 |
Kaas Goudse 48+ jong belegen | 22.7 |
Rundvlees <5 g vet rauw gem | 22.6 |
Runderschenkel rauw | 22.6 |
Schapengehakt kofte turks bereid | 22.6 |
Varkensribkarbonade rauw | 22.6 |
Varkensschnitzel ongepaneerd rauw | 22.6 |
Hamburger bereid | 22.5 |
Kaas Goudse 48+ belegen | 22.5 |
Pindakaas | 22.5 |
Varkensbraadworst bereid | 22.4 |
Lekkerbekje gefrituurd in plantaardige olie | 22.4 |
Rundervink gebakken | 22.4 |
Kalfsschnitzel ongepaneerd rauw | 22.4 |
Ree wild rauw | 22.4 |
Varkenshaas rauw | 22.4 |
Geitenkaas hard | 22.4 |
Paardenvlees rauw | 22.4 |
Varkenskrabbetjes bereid | 22.4 |
Runderborstlappen rauw | 22.3 |
Metworst | 22.3 |
Schelvis bereid in magnetron zonder toev | 22.3 |
Roodbaars bereid in magnetron zonder toev | 22.3 |
Varkenshamlappen rauw | 22.2 |
Kidneybonen rode gedroogd | 22.1 |
Kalfsvlees <5 g vet gem rauw | 22.1 |
Strooiaroma | 22.1 |
Wijting bereid in magnetron zonder toev | 22.1 |
Runderpoelet rauw | 22.1 |
Kip cordon bleu rauw | 22.1 |
Varkensvlees <5 g vet rauw gem | 22 |
Peterselie gedroogd | 22 |
Schol gebakken | 22 |
Kalfsfricandeau rauw | 22 |
Haas rauw | 22 |
Spliterwten gele/groene gedroogd | 22 |
Kalfsvleesreepjes rauw | 22 |
Runderrookvlees | 22 |
Trunderbone steak rauw | 22 |
Bot bereid in magnetron zonder toev | 21.9 |
Sesampasta tahin | 21.9 |
Kalfslappen mager rauw | 21.8 |
Zalm gerookt | 21.8 |
Kalkoen rauw | 21.8 |
Paardenrookvlees | 21.7 |
Sardines in olie blik | 21.7 |
Noten amandelen zonder vliesje gezouten | 21.7 |
Noten amandelen zonder vliesje ongezouten | 21.7 |
Bakbokking gebakken | 21.6 |
Varkensfricandeau gebraden (vleeswaar) | 21.6 |
Varkenspoelet rauw | 21.5 |
Kippengehakt rauw | 21.5 |
Kaas Saint Paulin/Port Salut | 21.5 |
Noten gemengd ongezouten | 21.5 |
Kabeljauwfilet gebakken/gestoofd | 21.5 |
Sojabonen gekookt | 21.5 |
Kalfsentrecote rauw | 21.4 |
Kikkererwten geroosterd leblebi Turks | 21.3 |
Kaas Stilton | 21.3 |
Noten gemengd gezouten | 21.3 |
Rundersukadelappen rauw | 21.3 |
Varkenslever rauw | 21.3 |
Kalfsschenkel rauw | 21.3 |
Runder ribeye steak rauw | 21.2 |
Runderbaklappen rauw | 21.2 |
Cashewnoten ongezouten | 21.2 |
Cashewnoten gezouten | 21.2 |
Rookkaas 45+ | 21.2 |
Rundertartaar rauw | 21.1 |
Makreelfilet gerookt | 21.1 |
Konijn tam rauw | 21 |
Linzen groene en bruine gedroogd | 21 |
Kaas Limburgse | 21 |
Runderlever rauw | 21 |
Erwten groene gedroogd | 21 |
Slavink gebakken | 20.7 |
Lamsvlees <10 g vet rauw gem | 20.7 |
Varkensschouderlappen rauw | 20.7 |
Worst Chorizo | 20.7 |
Kalfsvink rauw | 20.7 |
Kiprollade rauw | 20.6 |
Kalfsriblappen rauw | 20.6 |
Runder doorregen lappen rauw | 20.6 |
Geitenvlees rauw gem | 20.6 |
Varkensschnitzel gepaneerd rauw | 20.6 |
Kalfsvlees >5 g vet gem rauw | 20.5 |
Varkens cordon bleu rauw | 20.5 |
Kip zonder vel rauw | 20.5 |
Schapenvlees <10 g vet gem rauw | 20.5 |
Hohgehaktbal met ei gebakken | 20.5 |
Zalm blik | 20.4 |
Worst droge sucuk Turks | 20.4 |
Varkensspareribs rauw | 20.4 |
Ansjovis rauw | 20.4 |
Bouillonpoeder | 20.2 |
Varkensvlees 8-14 g vet rauw gem | 20.2 |
Varkensgehakt rauw | 20.1 |
Witte/bruine bonen gedroogd | 20.1 |
Runderriblappen rauw | 20.1 |
Konijn wild rauw | 20 |
Mager rundergehakt rauw | 20 |
Kapucijners gedroogd | 20 |
Pindakaas met stukjes pinda | 20 |
Kweekzalm rauw | 20 |
Runderlever gekookt (vleeswaar) | 20 |
Lamsschouder rauw | 20 |
Rundergehakt ambachtelijke slagerij rauw | 20 |
Makreel in olie blik | 20 |
Varkensshoarmavlees rauw | 19.9 |
Sprotfilet gerookt | 19.9 |
Varkenslever gekookt (vleeswaar) | 19.8 |
Runderklapstuk rauw | 19.8 |
Kalkoenfilet (vleeswaar) | 19.8 |
Varkenshamschijf rauw | 19.8 |
Garnalen Hollandse gekookt | 19.8 |
Varkensrollade (vleeswaar) | 19.7 |
Kreeft gekookt | 19.7 |
Makreel gestoomd | 19.5 |
Kaas blauwschimmel Gorgonzola | 19.4 |
Heilbot gerookt | 19.4 |
Lamsvlees >10 g vet rauw gem | 19.3 |
Kipschnitzel gepaneerd rauw | 19.3 |
Lamsgehakt/schapen- rauw | 19.3 |
Mager 0vis5 g vet gem rauw | 19.3 |
Maanzaad | 19.2 |
Lamsbout rauw | 19.2 |
Lamskarbonade rauw | 19.2 |
Gehakt hoh rauw | 19.2 |
Kip drumstick met vel rauw | 19.1 |
Varkensschouderkarbonade rauw | 19.1 |
Kippenlever rauw | 19.1 |
Paling gerookt | 19.1 |
Schol gekookt | 19 |
Soepkip met vel rauw | 19 |
Kalfsgehakt rauw | 19 |
Kaas blauwschimmel Roquefort | 19 |
Lijnzaad | 19 |
Viskuit gekleurd glas | 19 |
Scholfilet gebakken/gestoofd | 18.9 |
Fijngehakt vegetarisch onbereid | 18.9 |
Rundergehakt rauw | 18.9 |
Achterham gegrild | 18.9 |
Kaas Mozzarella gemaakt van koemelk | 18.7 |
Worst salami | 18.7 |
Lamszadel rauw | 18.6 |
Ossenworst | 18.6 |
Kaas Kernhemmer 60+ | 18.6 |
Makreel in water blik | 18.6 |
Rundvlees >5 g vet rauw gem | 18.6 |
Vleeswaren <10 g vet excl leverprod gem | 18.6 |
Vlees >5 g vet excl lever rauw gem | 18.6 |
Pangasius bereid in magnetron zonder toev | 18.6 |
Cacaopoeder | 18.5 |
Bacon | 18.5 |
Kalfszwezerik rauw | 18.4 |
Beenham | 18.3 |
Varkenskrabbetjes rauw | 18.3 |
Casselerrib gerookt/gekookt | 18.3 |
Kip met vel rauw | 18.3 |
Krab in water blik | 18.1 |
Runderbraadworst rauw | 18.1 |
Haring gerookt | 18.1 |
Pindakaas light | 18 |
Zonnebloempitten | 18 |
Makreel rauw | 18 |
Komijnzaad gedroogd | 18 |
Achterham | 18 |
Koolvis (Atlantisch) rauw | 18 |
Vleeswaren <10 g vet gem | 17.9 |
Kaas blauwschimmel Bluefort | 17.9 |
Tilapia rauw | 17.9 |
Cervelaatworst | 17.8 |
Kalfssukadelappen rauw | 17.7 |
Kalfslever rauw | 17.7 |
Hamburger vegetarisch onbereid | 17.7 |
Kalfstong rauw | 17.6 |
Haring gezouten | 17.6 |
Anijszaad | 17.6 |
Kipnuggets bereid in frituurvet | 17.5 |
Kipfilet (vleeswaar) | 17.5 |
Kabeljauw rauw | 17.5 |
Tarwezemelen | 17.4 |
Smeerkaas 15+ balans eru | 17.3 |
Pekelvlees | 17.3 |
Haverzemelen | 17.3 |
Rundertong rauw | 17.3 |
Smeerkaas 20+ | 17.2 |
Rundernier rauw | 17.2 |
Mosselen gekookt | 17.2 |
Mosselen in zuur glas | 17.2 |
Tongenworst | 17.2 |
Vis vet >5 g vet gem rauw | 17.2 |
Mosselen gebakken/gefrituurd in plantaardige olie | 17.2 |
Brood met verlaagd koolhydraatgehalte | 17.2 |
Kalfsbraadworst rauw | 17.2 |
Kaas witte 45+ | 17.1 |
Balletjes vegetarisch onbereid | 17.1 |
Kaas Brie 60+ | 17 |
Schapenkaas vers | 17 |
Lamsnier rauw | 17 |
Schapenvlees >10 g vet rauw gem | 17 |
Gehaktbal vegetarisch onbereid De Vegetarische Slager | 16.9 |
Hamburger rauw | 16.8 |
Jacobsschelpen rauw | 16.8 |
Varkensbraadworst rauw | 16.8 |
Kippeneidooier rauw | 16.7 |
Tongschar rauw | 16.7 |
Vleeswaren excl leverproducten gem | 16.6 |
Vleeswaren >30 g vet excl leverprod gem | 16.6 |
Rundervink rauw | 16.6 |
Speklap rauw | 16.5 |
Chiazaad gedroogd | 16.5 |
Varkensvlees >15 g vet rauw gem | 16.4 |
Hazelnoten ongezouten | 16.4 |
Schol rauw | 16.4 |
Vissticks gebakken in zonnebloemolie | 16.4 |
Koolvis (Alaska) rauw | 16.4 |
Schouderham | 16.4 |
Vleeswaren gem | 16.2 |
Vleeswaren | 16.1 |
Pinda's omhuld met melkchocolade | 16.1 |
Kippeneidooier gekookt | 16 |
Inktvis rauw | 16 |
Wijngaardslakken | 16 |
Panharing rauw | 16 |
Smeerkaas 40+ | 16 |
Haring in (zoet)zuur | 16 |
Rolmops | 16 |
Walnoten ongezouten | 15.9 |
Walnoten gezouten | 15.9 |
Vleeswaren 10-20 g vet excl leverprod gem | 15.8 |
Vleeswaren >30 g vet gem | 15.7 |
Ontbijtspek | 15.7 |
Vleeswaren 10-20 g vet gem | 15.6 |
Schapenkaas/geiten- turkse 50+ blik | 15.5 |
Worst excl leverproducten gem | 15.5 |
Varkensnier rauw | 15.5 |
Garnalen roze gekookt | 15.4 |
Leverworst hausmacher | 15.4 |
Toast Melba overige soorten | 15.4 |
Ontbijtproduct Nestle Pyjamapapje Compleet | 15.3 |
Rookspek mager rauw | 15.3 |
Slavink rauw | 15.3 |
Ontbijtspek gegrild | 15.2 |
Rookworst varkens ambachtelijke slagerij gekookt | 15.2 |
Schnitzel vegetarisch onbereid | 15.2 |
Suikerpinda's | 15.1 |
Kipschnitzel sat? gepaneerd rauw | 15.1 |
Worst incl leverproducten gem | 15.1 |
Meergranenbrood bereid met broodmix | 15 |
Paprikapoeder | 15 |
Haringfilet in tomatensaus blik | 15 |
Knackebrod Oerknack Bolletje | 15 |
Smeerkaas kids eru | 15 |
Nuggets vegetarisch onbereid | 15 |
Pangasius rauw | 14.9 |
Boterhamworst vegetarisch | 14.8 |
Worst droge salam Turks | 14.8 |
Tong rauw (vis) | 14.7 |
Rookworst gekookt gem | 14.6 |
Quorn southern style burger onbereid | 14.6 |
Rundvlees gezouten rauw Surinaams | 14.5 |
Kipburger gepaneerd bereid | 14.5 |
Leverworst | 14.5 |
Varkenssate met saus bereid | 14.4 |
Kippenei gebakken | 14.4 |
Ontbijtproduct Bambix Dromerig papje granen&biscuit | 14.4 |
Kipnuggets bereid in oven | 14.4 |
Paranoten ongezouten | 14.3 |
Gojibessen gedroogd | 14.3 |
Paranoten gezouten | 14.3 |
Grillworst met kaas | 14.3 |
Smeerkaas 45+ | 14.3 |
Rookworst varkens gekookt | 14.3 |
Filet Americain | 14.2 |
Leverpastei | 14.2 |
Ontbijtproduct Bambix Dromerig papje appel | 14.1 |
Tomaat zongedroogd | 14.1 |
Beschuit naturel | 14.1 |
Quinoa rauw | 14.1 |
Beschuit volkoren/meergranen | 14 |
Ontbijtproduct All-bran plus kellogg's | 14 |
Worst gekookte magere | 14 |
Paling rauw | 14 |
Rookworst magere gekookt | 14 |
Quorn stukjes onbereid | 14 |
Beschuit | 14 |
Katenspek | 14 |
Kuit/hom gebakken | 13.9 |
Tarwe/volkorenbrood gem met pompoenpitten | 13.9 |
Cappuccino oploskoffie poeder | 13.9 |
Frikandel bereid met vloeibaar frituurvet | 13.8 |
Grillworst kip | 13.8 |
Varkensschnitzel sate gepaneerd rauw | 13.7 |
Ham vegetarisch | 13.6 |
Volkorenbrood grof met pompoenpitten | 13.6 |
Kaas Rambol | 13.5 |
Volkorenbrood gem met pompoenpitten | 13.4 |
Meergranenbroodje zacht | 13.4 |
Geitenkaas verse | 13.4 |