Bloedglucose
|
- Zorgt mede voor (het behoud van) een normale/natuurlijke bloedsuikerspiegel
- De consumptie van alfa-cyclodextrine als onderdeel van een zetmeelhoudende maaltijd draagt bij tot de vermindering van de bloedglucosestijging na die maaltijd
- helpt de bloedglucosestijging na de maaltijd te verminderen/verkleinen
- Dit als onderdeel van een maaltijd draagt bij tot de vermindering van de bloedglucosestijging na die maaltijd
- De consumptie van levensmiddelen met fructose leidt tot een lagere bloedglucosestijging dan die van levensmiddelen met sucrose of glucose
- Leidt tot een lagere bloedglucosestijging na de consumptie daarvan in vergelijking met suikerhoudende levensmiddelen/dranken
- Doet het bloedglucosegehalte minder stijgen na de maaltijd dan producten met een laag gehalte SDS
- Leidt tot een lagere bloedglucosestijging na de consumptie daarvan in vergelijking met suikerhoudende levensmiddelen/dranken of
|
- Chroom
- Suikervervangers (xylitol, sorbitol, mannitol, maltitol, lactitol, isomalt, erythritol, sucralose en polydextrose of een combinatie daarvan)
- Arabinoxylaan (geproduceerd uit tarwe-endosperm )
- Hydroxypropyl-methylcellulose tijdens maaltijd
- Pectinen tijdens maaltijd
- Resistent zetmeel in maaltijd
- Alpha-cyclodextrine
- Béta-glucaan uit haver en gerst
- Fructose
- Koolhydraten, niet verteerbare
- Langzaam verteerbaar zetmeel
|