Home / Voeding en aandoening / Eten van rode bieten

Voeding en aandoening

Voeding beheerst een belangrijk deel van ieders leven. Vaak is het kiezen voor een gezond alternatief eenvoudig.
Deze voeding heeft positieve invloed op de onderstaande aandoeningen en is door gebruikers automatisch gesorteerd op volgorde.

Voeding en aandoening
1
Eten van rode bieten

Kan ondersteunen bij:

  1. Diabetes - Suikerziekte
  2. Uithoudingsvermogen
  3. Hoge bloeddruk
  4. Leveraandoening
  5. Verlaagde weerstand
  6. Darmkanker
  7. Hersenaandoening
  8. Diabetes (type2)
  9. Dementie
  10. Darmaandoening
  11. Verslechterd geheugen
  12. Geheugenaandoening
  13. Veroudering - ouderdom
  14. Galwegkanker
  15. Kanker
  16. Ontsteking
  17. Hartaandoening
  18. Hart- en vaatziekten
  19. Vaataandoening
  20. Cognitieve veroudering - ouder worden van geheugen
  21. Spijsverteringsstoornis
  22. Infectie
  23. Diabetes (type1)