Home / Behandelingsgroep / Eten van Druiven-groep

Voedingsgroep

Eten van Druiven-groep

Onderstaand is een overzicht te vinden van aandoeningen die een relatie hebben met de geselecteerde behandelingsgroep.
Klik op de afzonderlijke behandelingen om een meer specifiek overzicht te krijgen.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Deze lijsten zijn weergegeven op volgorde van toegevoegde kennis van zorgprofessionals en bezoekers.

Voedingsgroep Aandoeningen
Eten van Druiven
(Chroom,
Vitamine B,
Vitamine C,
Koper ,
Histamine vrijmakers,
Resveratrol,
Druivensap,
Druivenpitten,
Paars druivensap,
Rode druiven,
Druiven,
blauw
,
Druiven,
wit
)
  1. Allergie
  2. Brandend maagzuur (zuurbranden)
  3. Glutenintolerantie (coeliakie)
  4. Verlaagde weerstand
  5. Bloedarmoede
  6. Ontsteking
  7. COVID-19
  8. Prostaatkanker
  9. Vitamine C gebrek
  10. Kanker
  11. Huidaandoening
  12. Bloedvataandoening
  13. Leveraandoening
  14. Bloedstollingsafwijking
  15. Open been
  16. Diabetes - Suikerziekte
  17. Overgewicht
  18. Oververmoeidheid
  19. Oxidatieve stress
  20. Verkoudheid
  21. Aneurysma
  22. Overgewicht door suikerspiegelschommelingen (hypoglycemie)
  23. Reuma (artritis)
  24. Allergie voor druiven
  25. Vitaminegebrek
  26. Kiespijn
  27. Neusslijmvliesontsteking (constitutioneel)
  28. Diabetes (type2)
  29. Ziekte van Parkinson
  30. Posttraumatische dystrofie (PD)
  31. Hartaandoening
  32. Oogzenuwontsteking
  33. Netvlies degeneratie
  34. Zenuwaandoening
  35. Psychische probleem
  36. Zenuwstelseldegeneratie
  37. Botontkalking (osteoporose)
  38. Cholesterolaandoening
  39. Bindweefseltumor
  40. Hart- en vaatziekten