Home / Behandelingsgroep / Eten van Druiven-groep

Voedingsgroep

Eten van Druiven-groep

Onderstaand is een overzicht te vinden van aandoeningen die een relatie hebben met de geselecteerde behandelingsgroep.
Klik op de afzonderlijke behandelingen om een meer specifiek overzicht te krijgen.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Deze lijsten zijn weergegeven op volgorde van toegevoegde kennis van zorgprofessionals en bezoekers.

Voedingsgroep Aandoeningen
Eten van Druiven
(Chroom,
Vitamine B,
Vitamine C,
Koper ,
Histamine vrijmakers,
Resveratrol,
Druivensap,
Druivenpitten,
Paars druivensap,
Rode druiven,
Druiven,
blauw
,
Druiven,
wit
)
  1. Allergie
  2. Brandend maagzuur (zuurbranden)
  3. Glutenintolerantie (coeliakie)
  4. Verlaagde weerstand
  5. Bloedarmoede
  6. Ontsteking
  7. COVID-19
  8. Vitamine C gebrek
  9. Kanker
  10. Huidaandoening
  11. Bloedvataandoening
  12. Prostaatkanker
  13. Leveraandoening
  14. Overgewicht
  15. Bloedstollingsafwijking
  16. Open been
  17. Diabetes - Suikerziekte
  18. Oververmoeidheid
  19. Oxidatieve stress
  20. Verkoudheid
  21. Aneurysma
  22. Reuma (artritis)
  23. Allergie voor druiven
  24. Vitaminegebrek
  25. Diabetes (type2)
  26. Ziekte van Parkinson
  27. Posttraumatische dystrofie (PD)
  28. Hartaandoening
  29. Neusslijmvliesontsteking (constitutioneel)
  30. Oogzenuwontsteking
  31. Zenuwaandoening
  32. Netvlies degeneratie
  33. Psychische probleem
  34. Botontkalking (osteoporose)
  35. Aderverkalking
  36. Zenuwstelseldegeneratie
  37. Kiespijn
  38. Cholesterolaandoening
  39. Bindweefseltumor
  40. Hart- en vaatziekten