Home / Behandelingsgroep / Eten van Druiven-groep

Voedingsgroep

Eten van Druiven-groep

Onderstaand is een overzicht te vinden van aandoeningen die een relatie hebben met de geselecteerde behandelingsgroep.
Klik op de afzonderlijke behandelingen om een meer specifiek overzicht te krijgen.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Deze lijsten zijn weergegeven op volgorde van toegevoegde kennis van zorgprofessionals en bezoekers.

Voedingsgroep Aandoeningen
Eten van Druiven
(Chroom,
Vitamine B,
Vitamine C,
Koper ,
Histamine vrijmakers,
Resveratrol,
Druivensap,
Druivenpitten,
Paars druivensap,
Rode druiven,
Druiven,
blauw
,
Druiven,
wit
)
  1. Allergie
  2. Brandend maagzuur (zuurbranden)
  3. Glutenintolerantie (coeliakie)
  4. Verlaagde weerstand
  5. Bloedarmoede
  6. Ontsteking
  7. COVID-19
  8. Prostaatkanker
  9. Bloedvataandoening
  10. Kanker
  11. Vitamine C gebrek
  12. Open been
  13. Bloedstollingsafwijking
  14. Diabetes - Suikerziekte
  15. Kiespijn
  16. Overgewicht
  17. Oververmoeidheid
  18. Huidaandoening
  19. Oxidatieve stress
  20. Reuma (artritis)
  21. Allergie voor druiven
  22. Overgewicht door suikerspiegelschommelingen (hypoglycemie)
  23. Vitaminegebrek
  24. Ziekte van Parkinson
  25. Posttraumatische dystrofie (PD)
  26. Diabetes (type2)
  27. Leveraandoening
  28. Zenuwaandoening
  29. Psychische probleem
  30. Hartaandoening
  31. Aneurysma
  32. Zenuwstelseldegeneratie
  33. Cholesterolaandoening
  34. Bindweefseltumor
  35. Hart- en vaatziekten
  36. Verkoudheid
  37. Neusslijmvliesontsteking (constitutioneel)
  38. Bloedziekte
  39. Aderverkalking
  40. Gordelroos (Herpes zoster)