Home / Behandelingsgroep / Histaminerijke voeding -groep
Onderstaand is een overzicht te vinden van aandoeningen die een relatie hebben met de geselecteerde behandelingsgroep.
Klik op de afzonderlijke behandelingen om een meer specifiek overzicht te krijgen.
Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker
Deze lijsten zijn weergegeven op volgorde van toegevoegde kennis van zorgprofessionals en bezoekers.
Voedingsgroep | Aandoeningen |
---|---|
Histaminerijke voeding (Salami, Cervelaatworst , Metworst, Bier pils, Rode wijn drinken, Port wijn, Oude kaas, Schimmelkaas, Blauwaderkazen, Gerookte zalm, Rookworst, Sojasaus, Regelmatig advocado eten, Spinazie, Frambozen, Haring, Makreel, Sardientjes, Tonijn, Champagne , Zuurkool, Tofu, Parmezaanse kaas, Worst, Blauwe kaas, Aubergine, Tomatenketchup) |
|