Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Acute leukemie-groep

Acute leukemie

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Acute leukemie
(Acute myeloïde leukemie (AML),
Acute lymfatische leukemie (ALL),
Leukemie (bloedkanker))
  1. Bittermeloensap - balsempeer
  2. Eten van asperges
  3. Regelmatig advocado eten
  4. Beperkt eten van bewerkt vlees (o.a. worstjes, ham, bacon)
  5. Curcuma - geelwortel
  6. Tarwegras
  7. Avocatin B (o.a. advocado's)
  8. Kelp
  9. Katsklauw
  10. Zoete alsem
  11. Groene thee
  12. Epigallocatechin gallate (EGCg) - o.a. in groene thee
  13. Forskolin
  14. Cascara
  15. Pau d'arco
  16. Eten van Kervel
  17. Bramen
  18. Sojaproducten
  19. Wilde peen
  20. Mariadistel
  21. Glutation
  22. Lavendel
  23. Krulzuring
  24. Springzaad
  25. Voldoende groente en fruit eten
  26. Voldoende groente en fruit op jonge leeftijd