Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Acute leukemie-groep

Acute leukemie

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Acute leukemie
(Acute myeloïde leukemie (AML),
Acute lymfatische leukemie (ALL),
Leukemie (bloedkanker))
  1. Eten van asperges
  2. Regelmatig advocado eten
  3. Beperkt eten van bewerkt vlees (o.a. worstjes, ham, bacon)
  4. Tarwegras
  5. Curcuma - geelwortel
  6. Kelp
  7. Katsklauw
  8. Groene thee
  9. Forskolin
  10. Cascara
  11. Pau d'arco
  12. Eten van Kervel
  13. Bramen
  14. Sojaproducten
  15. Wilde peen
  16. Mariadistel
  17. Glutation
  18. Lavendel
  19. Krulzuring
  20. Springzaad