Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Acute leukemie-groep

Acute leukemie

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Acute leukemie
(Acute myeloïde leukemie (AML),
Acute lymfatische leukemie (ALL),
Leukemie (bloedkanker))
  1. Bittermeloensap - balsempeer
  2. Eten van asperges
  3. Regelmatig advocado eten
  4. Beperkt eten van bewerkt vlees (o.a. worstjes, ham, bacon)
  5. Tarwegras
  6. Curcuma - geelwortel
  7. Avocatin B (o.a. advocado's)
  8. Kelp
  9. Zoete alsem
  10. Epigallocatechin gallate (EGCg) - o.a. in groene thee
  11. Groene thee
  12. Bramen
  13. Forskolin
  14. Cascara
  15. Pau d'arco
  16. Eten van Kervel
  17. Sojaproducten
  18. Avocado
  19. Katsklauw
  20. Wilde peen
  21. Mariadistel
  22. Glutation
  23. Lavendel
  24. Krulzuring
  25. Springzaad
  26. Voldoende groente en fruit eten
  27. Voldoende groente en fruit op jonge leeftijd