Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Cacao-allergie-groep

Cacao-allergie

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Cacao-allergie
(Allergie,
Chocolade allergie)
  1. Eten van Druiven
  2. Curcuma - geelwortel
  3. Teunisbloemolie
  4. MSM
  5. Geen melkproducten
  6. Dieet (lactosevrij)
  7. Propolis (bijen)
  8. Gamma-linoleenzuur (GLA)
  9. Regelmatig vers regenwater drinken
  10. Histamine beperkt dieet
  11. Geen druiven eten
  12. Inname van chocolade beperken
  13. Extra vitamine
  14. Dieet
  15. Eten van gluten afbrekend enzym
  16. Geen chocolade eten
  17. Eten van bananen
  18. Mogelijk allergisch voor stoffen in chocolade
  19. Kersen
  20. Vermijden cacao (bestanddelen)
  21. Geen ei-producten eten
  22. Brandnetel
  23. Regelmatig eten van Ananas
  24. Geen cafeïne - cafeïnevrij dieet
  25. Zuurkool
  26. Benifoeki-thee (benifuki)
  27. Latexmaterialen vermijden
  28. Quinoa
  29. Dieet (glutenvrij)
  30. Beperken soja inname op jonge leeftijd
  31. Vaker maar dan kleine maaltijden
  32. Op jonge leeftijd ei-producten beperken
  33. Gevriesdroogde brandnetel
  34. Borstvoeding
  35. Geen pindaproducten
  36. Rauwe honing van imker uit streek
  37. Vermijden van betreffende kruiden
  38. Curcuma + zwarte peper
  39. Eten van pissebedden
  40. Yoghurt eten