Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Cacao-allergie-groep

Cacao-allergie

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Cacao-allergie
(Allergie,
Chocolade allergie)
  1. Eten van Druiven
  2. Curcuma - geelwortel
  3. Teunisbloemolie
  4. Propolis (bijen)
  5. MSM
  6. Geen melkproducten
  7. Dieet (lactosevrij)
  8. Gamma-linoleenzuur (GLA)
  9. Regelmatig vers regenwater drinken
  10. Extra vitamine
  11. Dieet
  12. Eten van bananen
  13. Mogelijk allergisch voor stoffen in chocolade
  14. Geen ei-producten eten
  15. Regelmatig eten van Ananas
  16. Geen cafeïne - cafeïnevrij dieet
  17. OPC druivenpittenextract
  18. Maté
  19. Borstvoeding
  20. Katsklauw
  21. Mediterraan dieet
  22. Bijen pollen poeder
  23. Glutenvrije drank
  24. Glutenvrije diner
  25. Glutenvrije tussendoortjes
  26. Glutenvrije lunch
  27. Glutenvrij ontbijt
  28. Lactase-enzym
  29. Boekweit
  30. Zink
  31. Quinoa
  32. Geen pindaproducten
  33. Yoghurt eten
  34. Eten Uien
  35. Geen kiwi eten
  36. Flavonoïden (bosbessen, bramen etc.)
  37. Magnesiumrijke voeding
  38. Calcium
  39. Gevriesdroogde brandnetel
  40. Omega-3