Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Cholesterolaandoening-groep

Cholesterolaandoening

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Cholesterolaandoening
(Hoog LDL (cholesterol),
Xanthelasma - cholestorolophoping,
Laag cholesterol,
Hypercholesterolemie (familiaire) ,
Hoog cholesterol,
Hypercholesterolemie )
  1. Arganolie
  2. Knoflook
  3. Vitamine K
  4. Frambozen
  5. Eten van bananen
  6. Chroom
  7. Olijfolie
  8. Chlorella
  9. Walnootolie
  10. Carnitine
  11. Groene thee
  12. Hennepzaadolie
  13. Walnoten
  14. Voldoende drinken
  15. Gefermenteerde rode rijst
  16. Inositol
  17. Fenegriek
  18. Mangaan
  19. Alfa-linoleenzuur (ALA)
  20. Kiezelzuur
  21. Regelmatig advocado eten
  22. Levertraan
  23. Eten van champignons
  24. Passievrucht
  25. Carobe
  26. Omega-3
  27. Bosbessen
  28. Boerenkool
  29. Vitamine E
  30. Kikkererwten
  31. Vitamine B3 (Niacine)
  32. Erwten
  33. Vitamine B2
  34. Rode rijst
  35. Artisjokken
  36. Pistache
  37. Voldoende kaneel eten
  38. Amla
  39. Alfalfa
  40. Voldoende fruit eten