Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Cholesterolaandoening-groep

Cholesterolaandoening

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Cholesterolaandoening
(Hoog LDL (cholesterol),
Xanthelasma - cholestorolophoping,
Laag cholesterol,
Hypercholesterolemie (familiaire) ,
Hoog cholesterol,
Hypercholesterolemie )
  1. Arganolie
  2. Knoflook
  3. Vitamine K
  4. Chroom
  5. Frambozen
  6. Eten van bananen
  7. Olijfolie gebruiken
  8. Chlorella
  9. Walnootolie
  10. Groene thee
  11. Carnitine
  12. Walnoten
  13. Hennepzaadolie
  14. Voldoende drinken
  15. Gefermenteerde rode rijst
  16. Passievrucht
  17. Fenegriek
  18. Inositol
  19. Mangaan
  20. Alfa-linoleenzuur (ALA)
  21. Kiezelzuur
  22. Lijnzaad
  23. Regelmatig advocado eten
  24. Levertraan
  25. Eten van champignons
  26. Gezond eten
  27. Bosbessen
  28. Vitamine E
  29. Vitamine B3 (Niacine)
  30. Kikkererwten
  31. Carobe
  32. Vitamine B2
  33. Erwten
  34. Rode rijst
  35. Boerenkool
  36. Artisjokken
  37. Pistache
  38. Voldoende kaneel eten
  39. Blauwe bessen
  40. Amla