Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Coronavirus (algemeen)-groep

Coronavirus (algemeen)

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Coronavirus (algemeen)
(COVID-19 ,
MERS-virus (Middle East Respiratory Virus),
SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome))
  1. Vitamine C
  2. Vitamine D
  3. Selenium
  4. Zink
  5. Resveratrol
  6. Vitamine B12
  7. Vitamine A (retinol)
  8. Zuivel (voldoende)
  9. Voldoende drinken
  10. Echinacea
  11. Katsklauw
  12. Regelmatig vette vis eten (bijv. zalm, makreel en tonijn)
  13. Geen alcohol drinken
  14. Eierdooier
  15. Spigelia
  16. Vitamine B2
  17. Rundvlees eten
  18. Gember
  19. Melatonine
  20. Vitamine B6
  21. Eiwitrijk voedsel
  22. Melk drinken
  23. Gezond eten
  24. Vitamine C injectie
  25. Zink zuigtabletten
  26. Geen junkfood eten
  27. Lactoferrine
  28. Quercetine
  29. Vlierbessen
  30. Gojibessen
  31. Curcuma - geelwortel
  32. Groene groenten
  33. Oesters
  34. Voldoende groente en fruit eten
  35. Omega-3
  36. Zwarte komijn + honing
  37. Fosfor
  38. Jodium
  39. Multivitamine
  40. Voldoende groente eten