Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Bloedziekte-groep

Bloedziekte

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Bloedziekte
(Bloedarmoede ,
Bloedstollingsafwijking,
Trombose - bloedklonters ,
Leukoplakie (witte vlek),
Rode bloedcellen te veel,
Zouttekort in bloed - hyponatrieëmie,
hypercoagulabiliteit)
  1. Ijzertabletten
  2. Eten van Druiven
  3. Koper
  4. Curcuma - geelwortel
  5. Ijzerhoudende voeding
  6. Vitamine K
  7. Vitamine B12
  8. Frambozen
  9. Calcium
  10. IJzer
  11. Knoflook
  12. Foliumzuur
  13. Calciumrijk voedsel
  14. Biontine
  15. Eten van tomatenproducten (m.n. lycopeen)
  16. Raapstelen
  17. Vitamine D
  18. Vitamine B6
  19. Gezond eten
  20. Katsklauw
  21. Maca
  22. Vitamine C
  23. Gamma-linoleenzuur (GLA)
  24. Chlorella
  25. Olijfolie gebruiken
  26. Ambarella
  27. Propolis (bijen)
  28. Vitamine B2
  29. Teff
  30. Postelein
  31. Eten van bieten
  32. Aardpeer
  33. Vitamine E
  34. Vitamine B8 (Biotine)
  35. Eten van Dadels
  36. Histidine
  37. Molybdeen
  38. Rozenbottels
  39. Fosfor
  40. Muizedoorn