Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / NET-kanker-groep

NET-kanker

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
NET-kanker
(NET-kanker (maag - type 1),
NET-kanker (maag - type 2),
NET-kanker (maag - type 3),
NET-kanker (alvleesklier - gastrinoom),
NET-kanker (alvleesklier - insulinoom),
NET-kanker (alvleesklier - glucagonoom),
NET-kanker (alvleesklier - VIPoom),
Kanker)
  1. Eten van Cherimoya
  2. Curcuma - geelwortel
  3. Voldoende groente en fruit eten
  4. Graviola
  5. Vitamine D
  6. Vitamine B12
  7. Eten van noten
  8. Eten van Cactusvruchten
  9. Epigallocatechin gallate (EGCg) - o.a. in groene thee
  10. Agaricus blazei Murill (ABM)
  11. Eten van asperges
  12. Capsaïcine (o.a. rode pepers)
  13. Vitamine C
  14. Katsklauw
  15. Foliumzuur
  16. Geen frisdrank drinken
  17. Selenium
  18. Vitamine B6
  19. Bosbessen
  20. Beperkt eten van bewerkt vlees (o.a. worstjes, ham, bacon)
  21. Groene thee
  22. Broccolli
  23. Beperken van suikerhoudende voeding
  24. Eten van Dadels
  25. Eten van grapefruit
  26. Eten van sinaasappels
  27. Thripala
  28. Nigelle
  29. Lampionplant (Physalis)
  30. Kruid curcumine
  31. Druivensap
  32. Mungbonen
  33. Resveratrol
  34. Tomaten
  35. Walnoten
  36. Eten van spruiten
  37. Aardbeien
  38. Olijfolie
  39. Geen alcohol drinken
  40. Eten van Druiven