Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Hartklepafwijking-groep

Hartklepafwijking

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Hartklepafwijking
(Hartaandoening,
Aortaklepafwijking ,
Lekkende aortaklep,
Lekkende hartklep,
Hart- en vaatziekten)
  1. Geen natriumhoudende producten eten
  2. Weinig alcohol drinken
  3. Eten van broccoli kiemen
  4. Vitamine B1
  5. Vitamine E
  6. Walnoten
  7. Gezond eten
  8. Eten van bananen
  9. Calcium
  10. Boerenkool
  11. Haver
  12. Eten van noten
  13. Pinda
  14. Beperkt eten van rood vlees
  15. Vitamine C
  16. Knoflook
  17. Olijfolie
  18. Vitamine D
  19. Coenzym Q10 - CoQ10
  20. Choline
  21. Kersen
  22. Selenium
  23. Chiazaden
  24. Magnesiumrijke voeding
  25. Rozenbottelextract
  26. Magnesium
  27. Eten van linzen
  28. Tarwe
  29. Groene thee
  30. Kiwi
  31. Lijnzaadolie
  32. Oergranen
  33. Kikkererwten
  34. Eten van hete pepers
  35. Sojaproducten
  36. Resveratrol
  37. Aardbeien
  38. Policosanol
  39. Regelmatig eten van Ananas
  40. Vis eten