Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Hartklepafwijking-groep

Hartklepafwijking

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Hartklepafwijking
(Hartaandoening,
Aortaklepafwijking ,
Lekkende aortaklep,
Lekkende hartklep,
Hart- en vaatziekten)
  1. Geen natriumhoudende producten eten
  2. Weinig alcohol drinken
  3. Vitamine B1
  4. Vitamine E
  5. Walnoten
  6. Gezond eten
  7. Eten van bananen
  8. Calcium
  9. Coenzym Q10 - CoQ10
  10. Haver
  11. Eten van noten
  12. Pinda
  13. Vitamine C
  14. Knoflook
  15. Olijfolie gebruiken
  16. Beperkt eten van rood vlees
  17. Vitamine D
  18. Choline
  19. Selenium
  20. Chiazaden
  21. Eten van linzen
  22. Groene thee
  23. Sojaproducten
  24. Lijnzaadolie
  25. Oergranen
  26. Eten van hete pepers
  27. Magnesiumrijke voeding
  28. Magnesium
  29. Kikkererwten
  30. Eten van broccoli kiemen
  31. Resveratrol
  32. Aardbeien
  33. Policosanol
  34. Cashew noten.
  35. Regelmatig eten van Ananas
  36. Vis eten
  37. Geen alcohol drinken
  38. Selenium + Q10
  39. Calanusolie
  40. Calciumrijk voedsel