Griep

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Griep
(Buikgriep,
Mexicaanse griep)
  1. Bosbessen
  2. Appelazijn
  3. Eten van bananen
  4. Zink
  5. Vitamine B12
  6. Thee drinken
  7. Spirulina
  8. Keltisch zeezout
  9. Vitamine D
  10. Mager vlees eten
  11. Vis eten
  12. Vlierbessen
  13. Gember
  14. Vermijden van koolzuurhoudend drank
  15. Yoghurt eten
  16. Geen vezels eten
  17. Groene thee
  18. Valeriaan
  19. Knoflook
  20. Bouillon soep
  21. Vitamine C
  22. Denneboom (blad)
  23. Echinacea
  24. Geen alcohol drinken
  25. Witbrood
  26. Rijst eten
  27. Geen bruinbrood eten
  28. Propolis (bijen)
  29. Eten kippensoep
  30. Groentesap
  31. Vitamine A (retinol)
  32. Waterijsjes eten
  33. Boksdoornbessen
  34. Chocolade eten
  35. Foliumzuur
  36. Katsklauw
  37. Dagelijks theelepel bakpoeder oplossen in water en dan drink
  38. Eten van geroosterd brood
  39. Koriander
  40. Shiitake