Griep

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Griep
(Buikgriep,
Mexicaanse griep)
  1. Bosbessen
  2. Appelazijn
  3. Eten van bananen
  4. Zink
  5. Vitamine B12
  6. Thee drinken
  7. Keltisch zeezout
  8. Vitamine D
  9. Mager vlees eten
  10. Vis eten
  11. Vlierbessen
  12. Gember
  13. Vermijden van koolzuurhoudend drank
  14. Yoghurt eten
  15. Spirulina
  16. Voldoende drinken
  17. Geen vezels eten
  18. Groene thee
  19. Valeriaan
  20. Bouillon soep
  21. Vitamine C
  22. Denneboom (blad)
  23. Echinacea
  24. Geen alcohol drinken
  25. Witbrood
  26. Rijst eten
  27. Geen bruinbrood eten
  28. Lactobacillen - probiotica
  29. Knoflook
  30. Boksdoornbessen
  31. Propolis (bijen)
  32. Eten kippensoep
  33. Groentesap
  34. Vitamine A (retinol)
  35. Waterijsjes eten
  36. Chocolade eten
  37. Foliumzuur
  38. Dagelijks theelepel bakpoeder oplossen in water en dan drink
  39. Eten van geroosterd brood
  40. Katsklauw