Griep

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Griep
(Buikgriep,
Mexicaanse griep)
  1. Bosbessen
  2. Appelazijn
  3. Eten van bananen
  4. Zink
  5. Vitamine B12
  6. Thee drinken
  7. Keltisch zeezout
  8. Vitamine D
  9. Mager vlees eten
  10. Groene thee
  11. Vis eten
  12. Spirulina
  13. Vlierbessen
  14. Gember
  15. Vermijden van koolzuurhoudend drank
  16. Yoghurt eten
  17. Voldoende drinken
  18. Geen vezels eten
  19. Valeriaan
  20. Bouillon soep
  21. Vitamine C
  22. Denneboom (blad)
  23. Witbrood
  24. Rijst eten
  25. Geen bruinbrood eten
  26. Lactobacillen - probiotica
  27. Geen alcohol drinken
  28. Knoflook
  29. Boksdoornbessen
  30. Eten kippensoep
  31. Groentesap
  32. Vitamine A (retinol)
  33. Waterijsjes eten
  34. Propolis (bijen)
  35. Chocolade eten
  36. Foliumzuur
  37. Echinacea
  38. Dagelijks theelepel bakpoeder oplossen in water en dan drink
  39. Eten van geroosterd brood
  40. Katsklauw