Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Nierkanker-groep

Nierkanker

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Nierkanker
(Kanker,
Nieraandoening,
Nierkanker (Wilms-tumor),
Bijnierkanker)
  1. Iers mos
  2. Eten van Cherimoya
  3. Vitamine D
  4. Curcuma - geelwortel
  5. Graviola
  6. Eten van Cactusvruchten
  7. Eten van asperges
  8. Katsklauw
  9. Agaricus blazei Murill (ABM)
  10. Augurken eten
  11. Gezond eten
  12. Broccolli
  13. Regelmatig aardappelen eten
  14. Bosbessen
  15. Walnoten
  16. Eten van Druiven
  17. Eten van spruiten
  18. Beperken van suikerhoudende voeding
  19. Druivensap
  20. Mungbonen
  21. Knoflook
  22. Lampionplant (Physalis)
  23. Kruid curcumine
  24. Aardbeien
  25. Olijfolie gebruiken
  26. Geen alcohol drinken
  27. Lijnzaad
  28. Granaatappel
  29. Omega 3 (EPA)
  30. Regelmatig cafeïne (koffie, thee, chocolade etc.)
  31. Te voorkomen met dagelijkse gember
  32. Vitamine C
  33. Aftreksel van gember
  34. Selenium
  35. Groene thee
  36. Eten van tomatenproducten (m.n. lycopeen)
  37. Natriumbicarbonaat
  38. Béta-glucaan
  39. Vitamine B17
  40. Chlorella