Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Nierkanker-groep

Nierkanker

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Nierkanker
(Kanker,
Nieraandoening,
Nierkanker (Wilms-tumor),
Bijnierkanker)
  1. Iers mos
  2. Eten van Cherimoya
  3. Voldoende groente en fruit eten
  4. Vitamine D
  5. Graviola
  6. Eten van Cactusvruchten
  7. Curcuma - geelwortel
  8. Eten van asperges
  9. Katsklauw
  10. Agaricus blazei Murill (ABM)
  11. Epigallocatechin gallate (EGCg) - o.a. in groene thee
  12. Gezond eten
  13. Broccolli
  14. Regelmatig aardappelen eten
  15. Bosbessen
  16. Eten van Druiven
  17. Eten van spruiten
  18. Beperken van suikerhoudende voeding
  19. Regelmatige maar beperkte alcohol consumptie
  20. Augurken eten
  21. Mungbonen
  22. Knoflook
  23. Lampionplant (Physalis)
  24. Kruid curcumine
  25. Druivensap
  26. Vitamine C
  27. Walnoten
  28. Aardbeien
  29. Lijnzaad
  30. Granaatappel
  31. Olijfolie
  32. Geen alcohol drinken
  33. Omega-3 (EPA)
  34. Te voorkomen met dagelijkse gember
  35. Aftreksel van gember
  36. Regelmatig cafeïne (koffie, thee, chocolade etc.)
  37. Selenium
  38. Vitamine B17
  39. Chlorella
  40. Sojaproducten