Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Maagaandoening-groep

Maagaandoening

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Maagaandoening
(Brandend maagzuur (zuurbranden),
Brandend maagzuur (zwangerschap),
Maagbreuk,
Maagkanker,
Maagzweer,
Lymfklierontsteking in maag-darm,
Maagdarmontsteking (Gastro-enteritis),
Maagportiervernauwing,
Maagslijmvliesirritatie (acute),
Maagzuur overschot,
Maagzuur tekort,
Maligniteit maag ,
Dyspepsie met maagsapgebrek,
Dyspepsie met teveel maagzuur,
Buikgriep,
Buikkrampjes (baby))
  1. Eten van Druiven
  2. Polyfenolen (bijv. blauwe bessen)
  3. Vanillepudding eten
  4. Rozijnen
  5. Appelazijn
  6. Bosbessen
  7. Dieet
  8. Eten van bananen
  9. Valeriaan
  10. Vermijden van koolzuurhoudend drank
  11. Vitamine B12
  12. Zink
  13. Betaïne HCL supplement
  14. Quinoa
  15. Histidine
  16. Voldoende drinken
  17. Zoethout
  18. Water met citroensap
  19. Dikkere voeding
  20. Gember
  21. Groene thee
  22. Keltisch zeezout
  23. Bladsla
  24. Propolis (bijen)
  25. Weinig alcohol drinken
  26. Kokosnoten melk
  27. Melk drinken
  28. Chloride
  29. Paardenbloem
  30. Mager vlees eten
  31. Duizendblad (Achillea millefolium)
  32. Yoghurt eten
  33. Vis eten
  34. Katsklauw
  35. Spinazie
  36. Boerenkool
  37. Pau d'arco
  38. Lavendel
  39. Cayennepeper
  40. Venkel