Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Leveraandoening-groep

Leveraandoening

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Leveraandoening
(Hepatitis A (leverontsteking),
Hepatitis,
Hepatitis C (leverontsteking),
Hepatitis B - leverontsteking (SOA),
Levercirrose,
Cysten (lever),
Leverkanker,
Overgewicht door teveel afvalstoffen en overbelaste lever,
Leverschade door medicijngebruik,
Leverinsufficiëntie,
Vergrote lever - Hepatomegalie ,
Maligniteit lever / galblaas / galwegen )
  1. Eten van asperges
  2. Aminozuur asparagine (o.a. asperge)
  3. Eten van noten
  4. Glutation
  5. Choline
  6. Broccolli
  7. Geen alcohol drinken
  8. Honing
  9. Weinig alcohol drinken
  10. Mariadistel (vrucht)
  11. Vitamine B
  12. Zink
  13. Paardenbloem
  14. Magnesium
  15. Andijvie
  16. Jodium
  17. Eieren
  18. Micro algen
  19. Mariadistel
  20. Curcuma - geelwortel
  21. Vitamine C
  22. Eiwitrijk voedsel
  23. Eten van bonen
  24. Eten van bananen
  25. Dieet
  26. Eten van schaaldieren
  27. Regelmatig advocado eten
  28. Vis eten
  29. Knoflook
  30. SAM-e
  31. Eten van Honingmeloen
  32. Water met citroensap
  33. Geen soja producten
  34. Groene thee
  35. Chlorella
  36. Katsklauw
  37. Geen kool eten (bijv. groene kool)
  38. Quercetine
  39. Vermijden van cola
  40. Voldoende groente eten