Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Leveraandoening-groep

Leveraandoening

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Leveraandoening
(Hepatitis A (leverontsteking),
Hepatitis,
Hepatitis C (leverontsteking),
Hepatitis B - leverontsteking (SOA),
Levercirrose,
Cysten (lever),
Leverkanker,
Overgewicht door teveel afvalstoffen en overbelaste lever,
Leverschade door medicijngebruik,
Leverinsufficiëntie,
Vergrote lever - Hepatomegalie ,
Maligniteit lever / galblaas / galwegen )
  1. Eten van asperges
  2. Vermijden van koffie
  3. Aminozuur asparagine (o.a. asperge)
  4. Eiwitrijk voedsel
  5. Eten van noten
  6. Glutation
  7. Broccolli
  8. Geen alcohol drinken
  9. Honing
  10. Weinig alcohol drinken
  11. Mariadistel (vrucht)
  12. Vitamine B
  13. Zink
  14. Paardenbloem
  15. Magnesium
  16. Andijvie
  17. Jodium
  18. Choline
  19. Eieren
  20. Micro algen
  21. Zaden
  22. Mariadistel
  23. Curcuma - geelwortel
  24. Epigallocatechin gallate (EGCg) - o.a. in groene thee
  25. Vitamine C
  26. Eten van bonen
  27. Eten van bananen
  28. Voedsel lang genoeg laten koken
  29. Eten van schaaldieren
  30. Water met gebroken lijnzaad
  31. Regelmatig advocado eten
  32. Vis eten
  33. SAM-e
  34. Eten van Honingmeloen
  35. Silibinine
  36. Water met citroensap
  37. Geen soja producten
  38. Dieet
  39. Groene thee
  40. Chlorella