Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Huidkanker-groep

Huidkanker

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Huidkanker
(Plaveiselcelcarcinoom,
Basaalcelcarcinoom (oppervlakkig),
Basaalcelcarcinoom (nodulair),
Carcinoom,
Basaalcelcarcinoom,
Melanoom,
Kanker)
  1. Eten van Cherimoya
  2. Regelmatig cafeïne (koffie, thee, chocolade etc.)
  3. Epigallocatechin gallate (EGCg) - o.a. in groene thee
  4. Voldoende groente en fruit eten
  5. Curcuma - geelwortel
  6. Omega-3
  7. Graviola
  8. Eten van Cactusvruchten
  9. Agaricus blazei Murill (ABM)
  10. Eten van asperges
  11. Katsklauw
  12. Vitamine D
  13. Bosbessen
  14. Vitamine C
  15. Béta-glucaan
  16. Broccolli
  17. Beperken van suikerhoudende voeding
  18. Mungbonen
  19. Lampionplant (Physalis)
  20. Kruid curcumine
  21. Druivensap
  22. Vitamine B3 (Niacine)
  23. Walnoten
  24. Eten van Druiven
  25. Eten van spruiten
  26. Aardbeien
  27. Olijfolie
  28. Donkergroene bladgroenten
  29. Geen alcohol drinken
  30. Aloë Vera
  31. Aubergine
  32. Groene thee
  33. Te voorkomen met dagelijkse gember
  34. Aftreksel van gember
  35. Selenium
  36. Astaxanthine
  37. Vitamine B17
  38. Chlorella
  39. Sojaproducten
  40. Knoflook