Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Huidkanker-groep

Huidkanker

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Huidkanker
(Plaveiselcelcarcinoom,
Basaalcelcarcinoom (oppervlakkig),
Basaalcelcarcinoom (nodulair),
Carcinoom,
Basaalcelcarcinoom,
Melanoom,
Kanker)
  1. Eten van Cherimoya
  2. Regelmatig cafeïne (koffie, thee, chocolade etc.)
  3. Curcuma - geelwortel
  4. Omega-3
  5. Graviola
  6. Eten van Cactusvruchten
  7. Agaricus blazei Murill (ABM)
  8. Eten van asperges
  9. Katsklauw
  10. Vitamine D
  11. Béta-glucaan
  12. Bosbessen
  13. Walnoten
  14. Broccolli
  15. Beperken van suikerhoudende voeding
  16. Vitamine C
  17. Druivensap
  18. Groene thee
  19. Mungbonen
  20. Lampionplant (Physalis)
  21. Kruid curcumine
  22. Vitamine B3 (Niacine)
  23. Aloë Vera
  24. Eten van Druiven
  25. Eten van spruiten
  26. Aardbeien
  27. Olijfolie gebruiken
  28. Geen alcohol drinken
  29. Donkergroene bladgroenten
  30. Mariadistel
  31. Aubergine
  32. Te voorkomen met dagelijkse gember
  33. Aftreksel van gember
  34. Selenium
  35. Vitamine B17
  36. Chlorella
  37. Sojaproducten
  38. Knoflook
  39. Kumquat (mini-sinaasappel)
  40. Para-aminobenzoëzuur