Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Darmkanker-groep

Darmkanker

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Darmkanker
(Kanker,
Endeldarmkanker,
Slokdarmkanker,
Dikke darmkanker,
Dunne darmkanker,
Darmaandoening)
  1. Eten van Cherimoya
  2. Voldoende groente en fruit eten
  3. Aftreksel van gember
  4. Graviola
  5. Groene thee
  6. Te voorkomen met dagelijkse gember
  7. Geen alcohol drinken
  8. Vitamine D
  9. Curcuma - geelwortel
  10. Eten van Cactusvruchten
  11. Epigallocatechin gallate (EGCg) - o.a. in groene thee
  12. Bosbessen
  13. Eten van asperges
  14. Groente uit kruisbloemfamilie (o.a. bloemkool, broccoli)
  15. Katsklauw
  16. Broccolli
  17. Agaricus blazei Murill (ABM)
  18. Foliumzuur
  19. Frambozen
  20. Kruidnagel
  21. Eten van spruiten
  22. Aardbeien
  23. Beperkt eten van rood vlees
  24. Aalbessen zwart
  25. Volkoren producten
  26. Omega-3
  27. Chlorella
  28. Vezelrijke voeding
  29. Regelmatig aardappelen eten
  30. Voldoende vis eten
  31. Yam
  32. Calcium
  33. Regelmatig drinken van koffie
  34. Cranberry
  35. Eten van noten
  36. Cellulose
  37. Dieet
  38. Eten van Druiven
  39. Beperken van suikerhoudende voeding
  40. Zoethout