Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Darmkanker-groep

Darmkanker

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Darmkanker
(Kanker,
Endeldarmkanker,
Slokdarmkanker,
Dikke darmkanker,
Dunne darmkanker,
Darmaandoening)
  1. Eten van Cherimoya
  2. Aftreksel van gember
  3. Graviola
  4. Groene thee
  5. Curcuma - geelwortel
  6. Te voorkomen met dagelijkse gember
  7. Geen alcohol drinken
  8. Vitamine D
  9. Kruidnagel
  10. Eten van Cactusvruchten
  11. Bosbessen
  12. Eten van asperges
  13. Groente uit kruisbloemfamilie (o.a. bloemkool, broccoli)
  14. Katsklauw
  15. Broccolli
  16. Agaricus blazei Murill (ABM)
  17. Foliumzuur
  18. Frambozen
  19. Omega-3
  20. Eten van spruiten
  21. Aardbeien
  22. Beperkt eten van rood vlees
  23. Aalbessen zwart
  24. Volkoren producten
  25. Chlorella
  26. Regelmatig aardappelen eten
  27. Yam
  28. Voldoende vis eten
  29. Calcium
  30. Vezelrijke voeding
  31. Cranberry
  32. Regelmatig drinken van koffie
  33. Eten van noten
  34. Cellulose
  35. Dieet
  36. Walnoten
  37. Eten van Druiven
  38. Beperken van suikerhoudende voeding
  39. Eten van rode bieten
  40. Béta-glucaan