Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Bloedvataandoening-groep

Bloedvataandoening

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Bloedvataandoening
(Aambeien ,
AVM (bloedvatmisvorming),
Verstopte bloedvaten,
Beenaderbloedstolsel,
Aneurysma,
Beroerte centrale netvliesslagader ,
Aderverkalking,
Spataderen,
Spatadereczeem (hypostatisch eczeem),
Slagaderwandontsteking (arteritis),
Vernauwing van halsslagader,
Vernauwing in kransslagader,
Opgezette aderen ,
Slagaderziekte - Atherosclerose,
Netvlies(slag)ader (centrale) verstopping,
Slokdarmspataderen,
Raynaud,
Syndroom van
,
Open been,
Pulmonale Arteriele Hypertensie (PAH) ,
Trombose kraambed ,
Trombose - bloedklonters ,
Arteriële trombose,
Diep veneuze trombose in zwangerschap,
Diep veneuze trombose (DVT),
Longembolie,
Marfan-syndroom)
  1. Cellulose
  2. Rutine
  3. Knoflook
  4. Ijzertabletten
  5. Drinken watermeloensap
  6. Vitamine C
  7. Ginkgo biloba
  8. Koper
  9. Blauwe bessen
  10. Eten van Honingmeloen
  11. Eten van Druiven
  12. Frambozen
  13. Olijfolie
  14. Dieet
  15. Proanthocyanen
  16. Zink
  17. Curcuma - geelwortel
  18. Aardbeien
  19. Yoghurt eten
  20. Vitamine D
  21. Katsklauw
  22. OPC druivenpittenextract
  23. Eten van asperges
  24. Chocolade eten
  25. Vitamine E
  26. Zorgen voor warme voeten
  27. Kokosnootolie
  28. Muizedoorn
  29. Gezond eten
  30. Vezelrijke voeding
  31. Paardenkastanje
  32. Voldoende groente en fruit eten
  33. Carnitine
  34. Eten van grapefruit
  35. Vitamine B3 (Niacine)
  36. Eiwitrijk voedsel
  37. Lijnzaad
  38. Propolis (bijen)
  39. Voldoende kaneel eten
  40. Lycopeen (o.a. tomatenproducten)