Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Hoge bloeddruk-groep

Hoge bloeddruk

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Hoge bloeddruk
(Genetisch bepaald hoge bloeddruk,
zwangerschapshypertensie (hoge bloeddruk zwangerschap))
  1. Tarwegras
  2. Kalium
  3. Oregano olie
  4. Tamarinde
  5. Levertraan
  6. Knoflook
  7. Drinken van zwarte thee
  8. Cayennepeper
  9. Bietensap
  10. OPC druivenpittenextract
  11. Magnesium
  12. Puur chocolade (min. 70%; )
  13. Coenzym Q10 - CoQ10
  14. Moerbeien
  15. Vitamine D
  16. Arginine
  17. Calcium
  18. Groene thee
  19. Gojibessen
  20. Vitamine B2
  21. Taurine
  22. Carnosine
  23. Magnesiumrijke voeding
  24. Geen natriumhoudende producten eten
  25. Regelmatig eten van Ananas
  26. Granaatappel
  27. Resveratrol
  28. Appelazijn
  29. Eten van rode bieten
  30. Koper
  31. Lijnzaad
  32. Eten van linzen
  33. Olijfblad
  34. Lijnzaadolie
  35. Levensmiddelen met een laag of verlaagd natriumgehalte
  36. Cashew noten.
  37. Eten van tomatenproducten (m.n. lycopeen)
  38. Eten van bananen
  39. Rozenbottels
  40. Katsklauw