Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / Hoge bloeddruk-groep

Hoge bloeddruk

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
Hoge bloeddruk
(Genetisch bepaald hoge bloeddruk,
zwangerschapshypertensie (hoge bloeddruk zwangerschap))
  1. Tarwegras
  2. Tamarinde
  3. Kalium
  4. Oregano olie
  5. Levertraan
  6. Knoflook
  7. Kiwi
  8. Drinken van zwarte thee
  9. Bietensap
  10. Cayennepeper
  11. Voldoende groente en fruit eten
  12. OPC druivenpittenextract
  13. Magnesium
  14. Puur chocolade (min. 70%; )
  15. Coenzym Q10 - CoQ10
  16. Moerbeien
  17. Vitamine D
  18. Geen druiven eten
  19. Arginine
  20. Calcium
  21. Groene thee
  22. Vitamine B2
  23. Gojibessen
  24. Magnesiumrijke voeding
  25. Geen natriumhoudende producten eten
  26. Regelmatig eten van Ananas
  27. Granaatappel
  28. Taurine
  29. Carnosine
  30. Resveratrol
  31. Appelazijn
  32. Cholesterolverlagend dieet
  33. Koper
  34. Lijnzaad
  35. Eten van linzen
  36. Olijfblad
  37. Levensmiddelen met een laag of verlaagd natriumgehalte
  38. Lijnzaadolie
  39. Cashew noten.
  40. Eten van tomatenproducten (m.n. lycopeen)