Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / COVID-19 -groep

COVID-19

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
COVID-19
(Coronavirus (algemeen),
COVID-19 (1e fase),
COVID-19 (2e fase),
COVID-19 (3e fase))
  1. Vitamine C
  2. Vitamine D
  3. Zink
  4. Selenium
  5. Resveratrol
  6. Vitamine B12
  7. Vitamine A (retinol)
  8. Echinacea
  9. Katsklauw
  10. Eierdooier
  11. Geen alcohol drinken
  12. Groene groenten
  13. Oesters
  14. Vitamine B2
  15. Rundvlees eten
  16. Gember
  17. Melatonine
  18. Vitamine B6
  19. Eiwitrijk voedsel
  20. Melk drinken
  21. Gezond eten
  22. Vitamine C injectie
  23. Zink zuigtabletten
  24. Quercetine
  25. Vlierbessen
  26. Gojibessen
  27. Curcuma - geelwortel
  28. Omega-3
  29. Fosfor
  30. Jodium
  31. Multivitamine
  32. Beperkt eten van rood vlees
  33. Zeewier
  34. Eten van noten
  35. Peulvruchten
  36. N-acetylcysteïne - NAC
  37. Glutation
  38. Stootkuur Engystol