Home / Aandoeningsgroepen vs voeding / COVID-19 -groep

COVID-19

Aandoeningsgroep vs voeding

Onderstaand is een overzicht te vinden van voedingsbronnen die kunnen helpen bij het genezen of dragelijk maken van de ziekte, gesorteerd of relevantie.
Let op! Ben u bewust dat het samengevoegde groepen betreft en dat behandelingen niet zonder meer op alle aandoeningen van toepassing zijn. Klik op de afzonderlijke aandoeningen om een meer specifiek overzicht te zien.

Wilt u met meer detail en intelligentie zoeken door het systeem dan verwijzen we u toch naar de symptomenzoeker

Aandoeningsgroep Top voedingsbronnen
COVID-19
(Coronavirus (algemeen),
COVID-19 (1e fase),
COVID-19 (2e fase),
COVID-19 (3e fase))
  1. Vitamine C
  2. Vitamine D
  3. Zink
  4. Selenium
  5. Resveratrol
  6. Vitamine A (retinol)
  7. Zuivel (voldoende)
  8. Voldoende drinken
  9. Echinacea
  10. Katsklauw
  11. Vitamine B12
  12. Geen alcohol drinken
  13. Eierdooier
  14. Regelmatig vette vis eten (bijv. zalm, makreel en tonijn)
  15. Spigelia
  16. Eiwitrijk voedsel
  17. Melk drinken
  18. Gezond eten
  19. Vitamine C injectie
  20. Zink zuigtabletten
  21. Geen junkfood eten
  22. Lactoferrine
  23. Quercetine
  24. Vlierbessen
  25. Gojibessen
  26. Curcuma - geelwortel
  27. Groene groenten
  28. Oesters
  29. Vitamine B2
  30. Rundvlees eten
  31. Gember
  32. Melatonine
  33. Vitamine B6
  34. Voldoende groente en fruit eten
  35. Omega-3
  36. Zwarte komijn + honing
  37. Fosfor
  38. Jodium
  39. Multivitamine
  40. N-acetylcysteïne - NAC