Home / Aandoening en voeding / Keelontsteking

Aandoening en voeding

Keelontsteking

Voeding beheerst een belangrijk deel van uw leven. Vaak is het kiezen voor een gezond alternatief eenvoudig.
Onderstaand is een overzicht gegeven van gekoppelde voedingen.
Deze lijst is automatisch gegenereerd en gesorteerd aan de hand van de symptomenzoeker data.

1

Keelontsteking

Voedingbronnen

  1. Regelmatig eten van Ananas
  2. Watermeloen
  3. Appelazijn
  4. Blauwe bessen
  5. Zwarte walnoten
  6. Propolis (bijen)
  7. Honing
  8. Rozemarijn
  9. Komkommer
  10. Frambozen
  11. Bramen
  12. Olijven
  13. Bouillon
  14. Vruchtensap drinken
  15. Aalbessen zwart
  16. Zuurbes
  17. Bloedwortel
  18. Eten kippensoep
  19. Echinacea
  20. Mierikswortel
  21. Tijm
  22. Springzaad
  23. Kruidnagel
  24. Selderie
  25. Vijgen
  26. Limoenen
  27. Paksoi
  28. Kurkuma thee
  29. Citroen
  30. Curcuma - geelwortel
  31. Katsklauw
  32. Theelepel met honing
  33. Gember
  34. Kamille thee drinken
  35. Kamille
  36. Geen melkproducten
  37. Vlierbessen
  38. Waterijsjes eten
  39. Zink
  40. Vitamine C
  41. Meidoorn (bessen)
  42. Gotu kola
  43. Viooltje
  44. Koningskaars
  45. Munt
  46. Mangaan
Symptomenzoeker

2

Ontsteking

Voedingbronnen

  1. Curcuma - geelwortel
  2. Gember
  3. Aubergine
  4. Eten van gele meloen
  5. Chiazaden
  6. Knoflook
  7. Eten Uien
  8. Katsklauw
  9. Omega-3
  10. Incabessen
  11. Hennepzaadolie
  12. Eten van Druiven
  13. Vitamine B12
  14. Vitamine C
  15. Zink
  16. Propolis (bijen)
  17. Feijoa
  18. Ananas
  19. Granaatappel
  20. Aardbeien
  21. Blauwe bessen
  22. Bijenpollen
  23. Chili peper
  24. Chaga
  25. Resveratrol
  26. Appelazijn
  27. Heilige Bascilicum
  28. Bosbessen
  29. Eten van champignons
  30. Paprika
  31. Oregano olie
  32. Abrikozen eten
  33. Lycopeen (o.a. tomatenproducten)
  34. Sperziebonen
  35. Snijbiet
  36. Flavonoïden (bosbessen, bramen etc.)
  37. Spirulina
  38. Rode kool
  39. Calcium
  40. Ijzerhard
  41. Geen wit meel voeding
  42. Wortels
  43. Goudsbloem
  44. SAM-e
  45. Vijgen
  46. Groene thee
  47. Geen melkproducten
  48. Berendruif
  49. D-mannose
  50. Oesters
  51. Zwarte walnoten
  52. Béta-glucaan
  53. Vitamine B3 (Niacine)
  54. Rabarber
  55. Shiitake
  56. Mangaan
  57. Foliumzuur
  58. Selderie
  59. Kaneel
  60. Koper
  61. Vitamine E
  62. Zeekomkommer
  63. Gotu kola
  64. Broccolli
  65. Jodium
  66. Pepermunt
  67. Tijm
  68. Echinacea
  69. Eten van bieten
  70. Vitamine B6
  71. Snijbiet
  72. Vlierbessen
  73. Rozijnen
  74. Onverzadigde vetten
  75. Warme thee
  76. Cranberry
  77. Aminozuur asparagine (o.a. asperge)
  78. Vitamine A (retinol)
  79. Zilverkaars
  80. Borage olie
  81. Geen soja producten
  82. Voldoende drinken
  83. Arganolie
  84. Eten kippensoep
  85. Geen verzadigd vet eten
  86. Drynaria
  87. Proline
  88. Thee (guldenroede)
  89. Fysiologisch zout
  90. Druivenpitten
  91. Methionine
  92. Glucosamine
  93. Eiwitrijk voedsel
  94. Paardenbloem
  95. Kiezelzuur
  96. Eten van Peterselie
  97. Gevarieerd eten
  98. Viooltje
  99. Chloride
  100. Eten van Kervel
Symptomenzoeker

Lees verder