Voeding (top 50) | ADH: 0.2-4 g/dag |
---|
Lijnzaadolie | 49.9 |
Chiazaad gedroogd | 17.8 |
Lijnzaad | 16.6 |
Schelvislever blik | 12.7 |
Hennepzaad | 9.3 |
Koolzaadolie/raapzaad- | 8.5 |
Walnoten gezouten | 7.2 |
Walnoten ongezouten | 7.2 |
Margarineproduct vloeibaar <60% vet <17 g verz vet ongezouten | 7.1 |
Sojaolie | 6.9 |
Margarine vloeibaar 80% vet Blue Band | 6.9 |
Margarineproduct 70% vet <17 g verz vetz ongezouten | 6.8 |
Margarine vloeibaar 80% vet Vita d'Or Bewust | 6.7 |
Bak en braadvet vloeib 97% vet <17g verz vetz gezouten | 6.4 |
Makreel gestoomd | 6.4 |
Bak en braadvet vita d'or vlees&jus vloeibaar | 6.3 |
Margarine vloeibaar 80% vet <17 g verz vetz gezouten | 6.2 |
Olie Becel Blend Classic | 6.0 |
Margarineproduct kuipje Becel Original | 5.9 |
Bak en braadvet vlb 97% vet <17g verz vetz ongezouten | 5.8 |
Margarine vloeibaar 80% vet Becel Olijf | 5.8 |
Paling rauw | 5.7 |
Margarineproduct vloeibaar <60% vet <17 g verz vet gezouten | 5.1 |
Jus 75% vet ongebonden bereid zonder juspoeder | 4.8 |
Makreel in water blik | 4.7 |
Jus 75% vet gebonden bereid zonder juspoeder | 4.7 |
Aioli | 4.6 |
Kaviaar | 4.6 |
Vinaigrettedressing | 4.5 |
Makreel in olie blik | 4.4 |
Jus 75% vet ongebonden bereid met juspoeder | 4.3 |
Makreelfilet gerookt | 4.3 |
Jus 75% vet gebonden bereid met juspoeder | 4.3 |
Mayonaise | 4.2 |
Margarine vlb 80% vet< 17 g verz vetz ongezouten | 4.2 |
Margarine 80% vet < 24 g verz vetz ongezouten | 4.2 |
Halvarineproduct kuipje Becel Light | 3.9 |
Bak en braadvet vast 97% vet > 17g verz vetz ongezouten | 3.8 |
Margarineproduct Vita d'Or Bewust | 3.8 |
Margarineproduct 60% vet <17 g verz vetz ongez | 3.8 |
Becel halvarineproduct omega-3 plus | 3.7 |
Paling gerookt | 3.7 |
Halvarineproduct Goed Begin Albert Heijn/Jumbo | 3.6 |
Margarine 80% vet < 24 g verz vetz gezouten | 3.5 |
Makreel rauw | 3.5 |
Halvarineproduct Vita d'Or Goed begin | 3.5 |
Halvarineproduct Blue Band Idee | 3.5 |
Margarineproduct Albert Heijn Balans | 3.5 |
Halvarineproduct Gezonde start 35-40% vet <10g verz vetz gezouten | 3.4 |
Haring gerookt | 3.4 |